Primarul Vladimir Petrut s-a inscris in PNL Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul orasului Cavnic, Vladimir Petrut, s-a inscris in PNL Maramures, dupa ce ultima data a activat in PSD, de unde a fost exclus la inceputul lui 2019.

Acesta a semnat adeziunea chiar in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc vineri, 19 iulie, la sediul PNL din Baia Mare.

Edilul a precizat ca spera ca venirea lui in PNL sa aduca un aport substantial echipei.

„Sper ca venirea mea in aceasta echipa sa aduca un aport substantial echipei existente. Sunt un om care, inca de la inceput, de cand am intrat in politica si administratia publica, am spus lucrurilor pe nume, iar Partidul National Liberal este partidul potrivit pentru mine. In cealalta zona nu m-am regasit asa cum eu credeam, pentru ca principiile si valorile care trebuie sa primeze din pacate, uneori, sunt calcate in picioare.

Nu este cazul sa fie speculatii ca voi pierde calitatea de primar ca am trecut in PNL, pentru ca am fost exclus in luna martie din PSD, stiti foarte clar. Nu cred ca am fost la mai mult de patru sedinte de cand am fost ales, pentru ca nu m-am regasit si nu a fost echipa potrivita. Sper sa putem schimba ceva si in judetul Maramures”, a spus Vladimir Petrut, care a adaugat, printre altele, ca vrea sa faca din PNL Cavnic una dintre cele mai puternice organizatii din Maramures.

La randul sau, presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a declarat ca partidul are usile deschise si va primi oameni onesti care vor sa schimba viata celorlalti in bine.

„In primul rand eu sunt bucuros si onorat ca domnul Petrut a ales echipa Partidului National Liberal. Asa cum am spus de fiecare data, Partidul National Liberal are usile deschise, Partidul Natioanl Liberal primeste si va primi oameni onesti, oameni care vor sa schimbe viata oamenilor in bine. Iar acest lucru s-a vazut inca de la inceputul mandatului pe care Biroul Politic Judetean il are din 2017 incoace.

Am primit in Partidul National Liberal peste 1.500 de membri in aceasta perioada si sunt ferm convins ca dupa venirea domnului primari Vladimir Petrut si alti oameni onesti vor participa la viata politica activa si vor veni alaturi de noi si alti tineri, alti oameni, care doresc sa schimbe viata maramuresenilor in bine”, a punctat Ionel Bogdan.`

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2