Primavara vine si de la Romaltyn Mining (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa o iarna a extremelor, primavara a suras in nordul tarii cu miasme de flori, martisoare si toleranta. Consecventa promisiunilor facute la sosirea in Baia Mare, Romaltyn Mining a dorit sa marcheze venirea primaverii cu un gest simbolic, adresat comunitatii din care face parte.

Pentru doamnele si domnisoarele municipiului, au fost oferite cele mai bune ganduri sub forma unor martisoare confectionate de copiii din sistemul de protectie al statului si de catre persoanele cu nevoi speciale de la ASSOC. Romaltyn Mining doreste sa fie partenerul baimarenilor, atat prin lucrurile bune pe care le face in domeniul economic, cat si prin implicarea in viata sociala cu tot ceea ce inseamna aceasta. Femeile reprezinta sensibilitatea, gingasia, frumusetea langa care se construieste totul.

Este nevoie ca in momente speciale, sa fie facute gesturi speciale. Romaltyn Mining a hotarat sa ofere martisoare unor femei aflate in functii importante, ca un umil omagiu adus capacitatii acestora de a conduce departamente importante din administratie, social, servicii. Fara a avea pretentia ca a acoperit toate zonele de activitate, Romaltyn Mining le transmite femeilor care conduc, un gand bun si le ureaza o primavara perfecta.

Dupa acest moment, au urmat alte clipe deosebite, pe strazile orasului, oferind martisoare celor pe care le iubim, le pretuim, le respectam, femeilor si tinerelor aflate la momentul potrivit in locul potrivit.

Un grup de tineri a facut oficiile de gazda ale martisorului de la Romalty Mining. Cateva sute de mesaje de primavara au fost primite de doamnele si domnisoarele Baii Mari cu zambetul pe buze, cu mirarea pe care ti-o creeaza o surpriza placuta.

Tot cu aceasta ocazie, Romaltyn Mining a facut o donatie copiilor din casele de tip familial. Acestia au primit umbrele, dupa ce mai multi educatori au aratat ca le-ar fi necesare micutilor.

Nu au lipsit nici dulciurile din pachetele pe care le-au primit cu aceasta ocazie.

Romaltyn Mining doreste ca primavara ce asteapta la granita iernii intrarea in acest nou an, sa aduca numai intelegere, speranta, dragoste, gingasie, putere si rezultate pe masura asteptarilor.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole