Primul angolez din istoria clubului Minaur este Gabriel Massuca Teca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Au venit: Anton Terekhov (Ucraina, portar, ultima oară la Sandra SPA Pogon Szczecin – Polonia), Anderson Mollino da Silva (Brazilia, inter dreapta, ultima oară la Angel Ximenez – Spania), Gabriel Massuca Teda (Angola, pivot, ultima oară la CD 1 August Luanda). Urmează să-i prezentăm și pe ceilalți jucători nou-veniți.

Au rămas la echipă: Barna Buzogany, Răzvan Pop, Milan Kotrc, Daniel Bera, Sergiu Makaria, Tomáš Cíp, Tudor Bogdan Buguleț, Mihai Bușecan, Robert Nagy, Călin Căbuț, Alexandru Csepreghi, Andrei Buzle, Erok Pop (revenit după împrumutul de la Făgăraș), Mihai Dobra

La finalul sezonului 2020-2021, mai mulți jucători au plecat de la Minaur: Ionuț Ciobanu, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Paul Oargă, Ionuț Ramba, Jose Toledo, Nikola Skrobic, Daniel Mureșan. Tuturor acestora clubul le mulțumește pentru activitate și le dorește mult succes în carieră.

Gabriel Massuca Teca (pivot) – s-a născut pe 2 februarie 1991 și este din Angola. Are 1,92 m și 89 kg. A evoluat ultima oară la Clube Desportivo Primeiro de Agosto Luanda în țara natală și este component al echipei naționale a țării sale. A participat cu Angola la Campionatele Mondiale din 2017, 2019 și 2021, iar în 2017 a cucerit medalia de bronz la Campionatele Africii. La Cm din 2017 a evoluat în 7 jocuri și a marcat de 24 de ori, la CM din 2019 are 7 partide și 19 goluri, iar la ultimul Mondial, disputat în Egipt, a jucat în șase partide și a marcat 13 goluri.

Gabriel este la primul contract într-o altă țară decât cea natală și va fi primul sportiv din Angola care va juca pentru Minaur.

csminaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2