Primul eveniment LIVE in grădina de vară La Tour! Remakers dă tonul pentru băimăreni

Grădina de vară La Tour găzduiește primul eveniment LIVE, după ridicarea stării de urgență. Concertul Remakers va avea loc vineri, 5 iunie 2020, de la ora 20.00. Prețul unui bilet este de 40 de lei și se poate achiziționa din restaurantul La Tour.

Pentru cei care nu știți 😎 Remakers te face sa bati tactul!

Dacă ar fi să facem o scurtă prezentare a BAND-ului 🙂 am spune așa:

Laura – voce – cântă în secret dintotdeauna și, de când e solista Remarkers, face show și în public. Cu un exces de empatie, prinde rapid drag de oameni și se dă peste cap pentru ca reprezentațiile trupei să fie impecabile și memorabile.

Razvan – voce, chitara acustica – are o personalitate puternica și o voce pe măsura. Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o încă din copilarie și explorând o diversitate de genuri, a ajuns la concluzia că iubește muzica bună de pe pământ.

Sergiu – chitara – are o pasiune creativă fără limite. Este un spirit liber, autodidact convins, ambițios și perseverent, încât tot ce știe azi, a învățat singur. Inceputurile lui muzicale l-au pus în contexte foarte îndrăgite în lumea undergroundului clujean, în trupele Stereofeelings, Will Doo, Subatomic Zoo.

Edi – clape – Dintre toți, Edi a fost cel mai hotărât când vine vorba de muzică. Pe lângă cântat, Edi își găsește timp și energie și pentru plimbări cu motocicleta ori pentru a crea în studio sound design pentru filme și reclame.

Arcadiu – bas – e basist din copilarie, când concura și câștiga în numele clubului careian “Castelanii” mai toate competițiile la care participa. Și-a rafinat tehnica și stilul cu fiecare proiect muzical în care s-a implicat.

Cristi – tobe – preocupat inițial de științele exacte, Cristi e sedus de eufonia Clujului și convertit la muzică. Și pentru că unui toboșar îi stă bine cu număratu’, Cristi e expertul trupei când vine vorba de calcule și alte acțiuni ce implică maxima seriozitate.

Așadar, artiștii vă așteaptă la un concert cu muzică bună, care se va derula pe parcursul a 3 ore în grădina de vară La Tour, din Piața Libertății.

🙂Întotdeauna live și întotdeauna molipsitori, Remakers dau concerte care te fac să dansezi!

Nu uitați, vineri, de la ora 20.00, în grădina de vară La Tour 😉

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1