Primul termen de judecata in dosarul lui Catalin Chereches, stabilit in cateva zile

catalin-cherechesCatalin Chereches va primi un termen de judecata in cateva zile in dosarul penal pe care il are la Tribunalul Cluj.

Marti, 23 august, Curtea de Apel Cluj a confirmat decizia Tribunalului din 28 iulie dupa ce Catalin Chereches a contestat legalitatea rechizitoriului intocmit de procurori prin care acestia au dispus trimiterea in judecata a primarului suspendat. Astfel, decizia Tribunalului a devenit definitiva.

“In baza art 425 1 pct 1 lit b Cpp raportat la art 347 Cpp respinge ca nefondata contestatia formulata de catre inculpatul CC impotriva incheierii penale 63/CP/28 07 2016 a Tribunalului Cluj. Obliga inculpatul contestator la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in cuantum de 300 lei. Definitiva. Pronuntata in sedinta camerei de consiliu de azi 23 august 2016”, potrivit deciziei Curtii de Apel Cluj.

Iata si hotararea Tribunalului din iulie: “in baza art.346 al.2 C.p.p., respinge cererile si exceptiile formulate de inculpatul C C, prin aparatori alesi si, in consecinta, constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 256D/P/2015 al Parch. de pe langa ICCJ – DNA.- Serv. Teritorial Cluj privind pe sus-numit, trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de luare de mita, prev. de art.289 al.1 C.p. rap. la art.6 din Legea nr.78/2000, cu aplic. art.35 al.1 C.p., a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala.

Dispune inceperea judecatii privind pe inculpatul C C, urmand a fixa termen de judecata dupa ramanerea definitiva a prezentei incheieri. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in camera de consiliu din 28.07.2016”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Attila

    Eu sincer abia astept ultimul termen de judecata. Care sper sa fie foarte apropiat de primul, gen pana de craciun sa vedem o solutie in dosar.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1