Primul workshop „Constelatii Familiale” la Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cu totii vrem sa stim cum sa ne gasim sufletul pereche, ce cariera ar trebui sa urmam ca sa fim impliniti, cum sa traim o viata cu inteles și cum sa ne educam copiii.

 

Daca nu am investi atatea eforturi in negare, in reprimare si in indoiala, viata ar fi o revelatie continua .

 

O noua  metoda terapeutica Constelatii Familiale  practicata cu succes in toata lumea  a inceput sa prinda viata si in Romania. „Constelatii Familiale ” sunt o terapie de grup prin care activam una dintre legile universului si anume „Legea daruirii si a primirii.”

Daruirea sincera genereaza primire sincera.

Daruirea voluntara atrage energia pozitiva.

Lucrurile curg catre tine ca un rezultat al acestui schimb.

Indiferent de forma, ceea ce este cu adevarat valoros in univers si merita sa fie daruit si primit se multiplica.

Pentru a primi, trebuie sa daruiesti la randul tau.

In momentul in care esti dispus sa daruiesti ceea ce doresti sa primesti, in mod firesc vei primi.

In momentul in care daruiesti mai mult decat primesti, dinamica universului va actiona in beneficiul tau si te va recompensa intr-un mod fabulos.

 

Daca primesti ceva valoros, daruieste la randul tau ceva valoros.

Daca vrei sa ai parte de afectiune, imparte afectiune la randul tau.

Darul dat sau primit poate sa insemne un zambet, o floare, un compliment in care crezi sincer, un gand pozitiv…

” Constelatiile familiale”  pun in aplicare „legea daruirii si a primirii.”

In aceasta terapie  daruind  si primind suport si intelegere, cu generozitate si fara judecata putem sa deschidem poarta incuiata din sufletul nostru, sa eliberam ghemul incurcaturilor din familia noastra, sa vedem si sa acceptam cu iubire adevarul, sa facem diferenta intre ce poate fi schimbat si ce nu, sa intelegem ce ne blocheaza sa facem alegeri potrivite, sa acceptam cu iubire locul pe care il avem in familiile noastre si sa ne onoram inaintasii .

 

In perioada  24-27 iunie 2016, Maramuresul va fi vizitat de una dintre  cele mai cunoscute psihoterapeute si formatoare in Constelatii familiale  din Marea Britanie pe numele sau Jutta Ten Herkel. Cu acesta ocazia va sustine la Baia Mare vineri  24.06.2016 intre orele  16,00- 18,00 la  Centru Caspev , str. Sasarului 3  conferinta  cu titlul

Cum se implinesc relatiile de cuplu”,

in care va aborda care sunt acele lucruri care ne  fac sa nu acceptam, respectam, iubim, toleram cine suntem noi cu adevarat, in ce mod  ne sabotam relatia de cuplu si  sa descoperim  de ce  facem alegeri nepotrivite .

 Constelatii familiale   Jutta Ten Baia Mare.

Sambata si Duminica  25-26 iunie 2016 de la orele 10,00   va sustine si   un workshop de „Constelatii familiale”.

Constelatia de familie este o metoda terapeutica  care exploreaza problemele  ascunse din familie (dificultati in relatia cu parintii, partener, copii sau de genul : depresie, anxietate, obsesii, alegerilor de cariera , relatia cu viata insasi) pentru a oferi o noua intelegere asupra relatiilor dintre membrii familiei sau asupra vietii.

 

Alegerile familiale sunt rezultatul unor istorii ( razboi, evenimente tragice,boli grave, sinucideri , avorturi, divorturi, adoptii, abandonuri ).

Toate aceste situatii prin care au trecut bunicii si parintii nostrii au afectat familia si creeaza „valuri” fara sa fim constienti si care ne afecteaza alegerile in viata .

 

In urma participarii la Constelatii familiale participantul capata o noua intelegere, o eliberare de convingerile limitative din familia de origine , insotita de senzatii fizice, bucurie, iubire si intelegere.Pe termen lung noua viziune sau deschidere sufleteasca poate permite schimbari majore ale vietii sale interioare ,ale relatiilor si chiar a destinului sau.

Fiecare om este un artist si marea noastra arta este viata pe care o traim .

Ceea ce stim si ceea ce credem nu este altceva decat un program alcatuit din cuvinte, opinii, prejudecati , idei pe care le preluam de la altii sau din experiența noastra de viata,

Prin terapia de grup Constelatii familiale reusim   sa schimbam impreuna programele care ne fac sa facem alegeri nepotrivite, sa fim liberi sa facem propriile alegeri , sa regasim iubirea din noi pentru a o putea recunoaste când vine din alta parte.

Pentru cei interesati de participare la conferinta si la workshop informatii si contact :

Persoana de contact:

Daniela Flavia Mone

Telefon: 0740 60 46 60

E-mail: flavia_mone@yahoo.com

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2