PRIN PNRR – Reabilitarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Sighet, intră în linie dreaptă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Consiliul Județean Maramureș a aprobat, în ședința extraordinară de săptămana aceasta, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Sighetu Marmației, primul proiect realizat în Maramureș prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea totală a investiției finanțată prin Valul Renovării este de circa 8,1 milioane de lei, durata pentru lucrările de reabilitare fiind estimată la 24 de luni.
„Vom scoate imediat la licitație lucrările de reabilitarea a Centrului Școlar de Educație Incluzivă de la Sighet pentru că ne dorim să folosim cât mai repede și mai eficient banii pe care îi avem la dispoziție prin PNRR, componenta Valul Renovării. Mai avem alte trei școli care vor fi renovate prin același mecanism, din fonduri europene, și îmi doresc să le scoatem și pe acestea la licitație cât mai curând” a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.
Maramureșenii trebuie să știe că pe lângă Centrul Școlar de Educație Incluzivă de la Sighet, pe lista de proiecte depuse de Consiliul Județean Maramureș pentru reabilitare pe componenta Valul Renovării se mai află Școala gimnazială specială Baia Mare, Centrul de recuperare și reabilitare al persoanelor cu handicap din Sighetu Marmației, valoarea finanțată din bani europeni a acestor trei proiecte fiind de aproximativ 17,7 milioane de lei.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole