Principele Radu al Romaniei isi lanseaza doua carti in Baia Mare

Luni, 31 martie, in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu vor avea loc prezentarile volumelor “Trei poduri peste lume” si “Margareta.

Portretul Principesei Mostenitoare” de Sandra Gatejeanu Gheorghe, doar doua dintre numeroasele volume regale publicate de editura Curtea Veche. Evenimentul va avea loc la ora 11.00 in foaierul Teatrului Municipal Baia Mare si va include o sesiune de autografe.

In aceeasi zi, ASR Principele Radu va avea o intalnire cu elevii, parintii si profesorii pentru promovarea lecturii in randul tinerelor generatii. Alteta Sa va vorbi despre alegerea de a sustine programul “Cartile copilariei”, initiat de Curtea Veche Publishing, si de multiplele directii de actiune din cadrul acestuia pentru a readuce lectura printre placerile celor mici.

Programul, bazat pe seria de carti omonima, lupta impotriva statisticilor din ce in ce mai ingrijoratoare privind rezultatele slabe in sistemul educational, scaderea dramatica a interesului pentru lectura in randul copiilor si dificultatile acestora in intelerea textelor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1