PRINS DE POLITISTI- Un maramureșean a fost lăsat în urmă de prietenii contrabandiști

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat, în data de 20 aprilie, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate, ocazie cu care au fost observate, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității de frontieră Câmpulung la Tisa, mai multe persoane care transportau în spate, de la malul râului Tisa spre un autoturism parcat în zonă, mai multe colete voluminoase.

Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, a precizat că s-a acționat pentru prinderea contrabandiștilor, însă în momentul apariției patrulei Poliției de Frontieră persoanele au sărit în apa râului Tisa, iar autoturismul a pornit în trombă.

„În urma acțiunii, polițiștii de frontieră au reușit să oprească autoturismul în cauză, la volanul aflându-se un cetățean român de 24 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, iar în interiorul mijlocului de transport au fost descoperite mai multe colete cu țigări. În cel mai scurt timp, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii autoturismului cu țigări împreună cu șoferul la sediul instituției, unde, în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 6.480 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 75.800 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor”, a completat Iulia Stan.

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, respectiv se încearcă depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *