PRINS LA PETEA – Maramureșean condamnat pentru furt în Italia. A încercat să scape

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maramureșean condamnat la închisoare, oprit la intrarea în România. Bărbatul de 26 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în România pentru a intra în România, alegând Punctul de Trecere a Frontierei Petea din județul Satu Mare.

„Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în data de 10.09.2022, un mandat european de arestare de către autoritățile din Italia. Maramureșeanul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de doi ani, pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Tânărul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. B.D. în alertă sau prafuri de la coana mare

    Ups, s-au întors găinarii de la ,, muncă ” … Ăsta-i ca și Păcală, merge la furat cu ușa în spinare ( cazier) … Prea mulți păcălici, prea mulți păgâni și analfabeți funcționali ( cazuri reale , familii numeroase cu pruncii care termină studiile la gherlă) … Încotro ,, bancherilor”( legume pe băncuțe sociale)???

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole