Prinsi in flagrant! PNL imparte materiale electorale, in Baia Mare. Ziarul lui Dolha merge la pachet cu pliante si calendare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pliante-pnl-flagrant-ciprian-rogojan

Cu o zi inaintea alegerilor, PNL Baia Mare face campanie electorala, desi oficial ea s-a incheiat sambata dimineata, la ora 7. Cel care a scos la iveala modul murdar in care procedeaza PNL-ul condus de Mircea Dolha si dirijat de pe strada Luceafarului de Catalin Chereches, presedintele Coalitiei pentru Baia Mare, este senatorul Ciprian Rogojan.

In cursul dupa amiezii de sambata, acesta s-a deplasat la sediul PNL Baia Mare, unde i-a gasit pe mai multi membri de partid pregatind materiale electorale. In paginile ziarului Ziua Buna Maramures, finantata de liberalii lui Mircea Dolha (iata ca inca o data presedintele PNL ne-a mintit atunci cand a afirmat ca nu are nicio legatura cu publicatia), au fost inserate pliante si calendare cu candidatii PNL pentru Parlament: Mircea Dolha, Ionel Bogdan si Anca Boagiu.

Acestea erau vizate a urma alte materiale de acelasi tip impartite gratuit in Baia Mare, in cursul diminetii de sambata. In cursul interventiei sale, senatorul Ciprian Rogojan le-a pus in vedere celor prezenti la sediul PNL ca in cazul in care se va proceda in contiuare la distribuirea de ziare si pliante de campanie, va sesiza autoritatile competente a lua masuri.

Detalii, in filmarea postata mai jos.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. justitiar verde

  Altii au dat bani si nu i-ati prins. PMP plateste mese festive la restaurante. La cati analfabeti sunt, degeaba dau pliante si reviste!

  Reply
 2. Ana

  Mircea Dolha este si va fi un politician de joasa speta de ce sa ne miram si eu am primit in cutia postala aceste pliante sambata la orele 10.00 ,pacat de bani sau sunt de la mamica penalului rusine ……

  Reply
 3. teodor

  Totul s-a facut degeaba,castiga cei care au promis ca maresc salariile,pensiile si ca anulează taxe inutile care fac viata romanului foarte grea.Au 4 ani la dispozitie sa invete din greseli si sa se hodineasca in opozitie.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2