Printul Harry dezvaluie ca a vrut la un moment dat sa iasa din linia de succesiune a familiei regale britanice

Reclame home 1
Reclame home 1

Printul Harry a vrut la un moment dat sa paraseasca familia regala britanica, scrie duminica un ziar britanic, la cateva zile dupa ce el a sugerat intr-un alt interviu ca niciunul dintre membrii familiei regale nu-si doreste de fapt tronul, relateaza DPA, informeaza AGERPRES.

„Am simtit ca voiam sa ies”, a spus Harry intr-un interviu pentru saptamanalul Mail on Sunday, referindu-se la anii de dupa ce a plecat din armata.

El si-a descris frustrarea din momentul in care a trebuit sa plece din armata in timpul unui tur in Afganistan in 2007, pentru ca media a publicat detalii despre misiunea sa.

Cand eram in armata „nu eram print, eram doar Harry”, a explicat tanarul de 32 de ani.

El a decis totusi sa continue sa-si indeplineasca indatoririle regale datorita loialitatii fata de bunica lui, regina, a spus Harry in interviu.

Intrebat despre viitorul monarhiei britanice — Regina Elisabeta a II-a are acum 91 de ani, iar tatal lui Harry, Charles, este mostenitorul tronului — Harry a spus ca „lucrurile nu pot continua cum au fost in timpul reginei. Vor exista schimbari si presiune pentru a le face cum trebuie”.

Intr-un articol difuzat in aceasta saptamana, revista Newsweek a relatat ca Harry ar fi declarat ca familia regala continua sa-si indeplineasca rolul „pentru binele superior al poporului”.

„Exista cineva in familia regala care vrea sa fie rege sau regina? Nu cred, dar ne vom indeplini obligatiile cand va veni timpul”, a spus printul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2