Printul Harry se pregateste de nunta si alge un regim de viata sanatos

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Potrivit mass-media britanice, Meghan Markle i-a schimbat viata printului Harry, care, inainte de nunta, a optat pentru un regim sanatos, relateaza ziarul spaniol ABC, informeaza AGERPRES.

A inceput numaratoarea inversa pentru data de 19 mai, cand are loc nunta printului Harry cu logodnica sa Meghan Markle. In aceste saptamani care au mai ramas, nepotul reginei Elisabeta a II-a a decis sa mai piarda din greutate pentru a arata perfect in ziua nuntii.

Mass-media britanice noteaza ca viitoarea lui sotie l-a convins sa renunte la tigari si sa bea mai putin alcool, ca sa aiba o forma fizica mai buna si sa poata astfel avea copii imediat dupa casatorie.

„Nu-l vedeam niciodata fara o tigara intre degete iar fumatul este daunator pentru lichidul seminal. Nu este un secret pentru nimeni ca el isi propune deja sa aiba copii”, a declarat ziarului Daily Mail o prietena apropiata cuplului.

Pe de alta parte, Markle are un cuvant de spus si asupra regimului alimentar al lui Harry, mare iubitor de junk-food.

Fosta actrita a apelat in acest sens la Gabriela Peacock, o nutritionista membra a exclusivistului club al femeilor, Grace Belgravia, din care face parte si Meghan.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a s-a inscris de asemenea si la o selecta sala de sport din Chelsea, unde si-a luat un abonament pentru 575 de lire pe luna.

Se pare ca printul vrea sa arate spectaculos la nunta sa, care va avea loc peste mai putin de doua luni, noteaza ABC.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole