Printul Harry si Meghan Markle au dat in judecata un ziar britanic in legatura cu publicarea unei scrisori private

Meghan Markle, sotia printului Harry al Marii Britanii, a inceput procedurile legale impotriva ziarului Mail on Sunday in legatura cu publicarea unei scrisori private pe care ducesa de Sussex i-a scris-o tatalui sau, relateaza miercuri Reuters si dpa.

Intr-un comunicat publicat marti pe site-ul oficial al ducelui si ducesei de Sussex, printul Harry a declarat ca el si sotia sa iau masuri legale ca raspuns la luni de “hartuiri” venite din partea unor anumite publicatii britanice.

Schillings, firma de avocatura care o reprezinta pe Meghan Markle, a descris publicarea scrisorii ducesei ca facand parte dintr-o campanie a acestui grup media de a publica povesti false si deliberat jignitoare despre ea, precum si despre sotul ei, titreaza Agerpres.

“Desi este posibil ca aceasta actiune sa nu fie una sigura, este cea corecta”, a declarat printul Harry.

Printul Harry a spus ca sotia sa a fost denigrata “aproape zilnic in ultimele noua luni” de o anumita parte a presei care a inventat “minciuna dupa minciuna despre ea pur si simplu pentru ca ea nu a fost vizibila in momentul in care a parasit maternitatea”.

“Din acest motiv, intreprindem actiuni in justitie, un proces care este pregatit de mai multe luni”, se arata in comunicat.

“Cea mai adanca frica a mea este ca istoria sa se repete. Am vazut ce se intampla atunci cand cineva pe care il iubesc este considerat ca un bun de consum pana in punctul in care acel cineva nu mai este tratat sau vazut ca o persoana reala. Mi-am pierdut mama si acum vad cum sotia mea cade victima acelorasi forte puternice”, a mai spus printul Harry.

Mama sa, printesa Diana, a devenit una dintre cele mai fotografiate femei de pe planeta dupa ce a intrat in familia regala britanica in urma casatoriei cu printul Charles. Ea a murit intr-un accident de masina la Paris, in 1997, dupa ce a fost urmarita de paparrazzi. Inmormantarea ei a fost urmarita de sute de milioane de oameni din intreaga lume.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1