Printul Harry si sotia sa, Meghan isi vor petrece Craciunul in SUA

Printul Harry si sotia sa, Meghan, ducesa de Sussex, nu vor petrece acest Craciun in Marea Britanie alaturi de alti membri ai familiei regale, a declarant, saptamana aceasta, un purtator de cuvant al palatului, citat de DPA si titrat de Agerpres.

Alaturi de fiul lor, Archie, cei doi vor calatori in Statele Unite unde vor petrece Craciunul alaturi de mama lui Meghan, Doria Ragland. Vizita lor din SUA ar urma sa inceapa la sfarsitul lunii, insa locatia specifica a acesteia nu a fost mentionata.

“Aceasta decizie este in conformitate cu precedentul stabilit anterior de catre alti membri ai Familiei Regale si are sprijinul Majestatii Sale Regina”, se afirma intr-o declaratie.

Printul William, fratele mai mare al lui Harry, si sotia sa, Kate, ducesa de Cambridge, au petrecut Craciunul alaturi de parintii lui Kate. Meghan s-a casatorit cu Harry in mai 2018.

Printul Harry si Meghan au petrecut ultimele doua Craciunuri alaturi de regina Elisabeta, de sotul ei, printul Filip, si de alti membri ai familiei regale la Sandringham, domeniul reginei situat la circa 180 de kilometri nord-est de Londra.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1