Printul Harry si sotia sa, Meghan, la un eveniment organizat de o banca americana

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Printul Harry si sotia sa, Meghan, au participat pentru prima data de la decizia lor din ianuarie de a se retrage din familia regala britanica la un eveniment, organizat de banca americana JPMorgan, a anuntat vineri Palatul Buckingham, citat de AFP si titrat de Agerpres.

“Putem confirma relatarile potrivit carora ducele si ducesa de Sussex au participat ieri (joi) la un eveniment organizat de JPMorgan la Miami, unde ducele a luat cuvantul”, a declarat o purtatoare de cuvant a palatului. Nu se stie daca printul Harry a fost platit pentru discursul sau, rostit, potrivit mass-media, intr-un hotel de lux aflat pe malul marii.

In ianuarie, Harry (35 de ani) si Meghan (38 de ani) au declarat ca vor sa se distanteze de familia regala pentru a fi independenti financiar. Exprimandu-si regretul fata de aceasta decizie, regina Elisabeta a II-a le-a acordat o perioada de tranzitie, urmand sa isi imparta timpul intre Regatul Unit si Canada.

Cuplul, care a vorbit deschis despre dificultatea de a trai sub presiunea mass-media, s-a stabilit pe insula Vancouver, aflata vis-a-vis de metropola canadiana de pe coasta Pacificului. Cei doi au anuntat totodata ca nu vor mai folosi titulatura “Alteta Sa Regala” si vor renunta la partea lor din alocatia regala.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *