Printul Harry, sotia sa, Meghan, si bebelusul lor, Archie vor merge in toamna in vizita oficiala in Africa de Sud

Reclame home 1
Reclame home 1

Printul Harry, sotia sa, Meghan, si bebelusul lor, Archie, nascut pe 6 mai, vor merge in toamna acestui an in vizita in Africa de Sud, in ceea ce ei au numit „primul lor turneu oficial ca familie”, a anuntat joi cuplul regal pe contul de Instagram, relateaza AFP si dpa, titrate de Agerpres.

Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, va vizita, de asemenea, Angola si Malawi, a anuntat Palatul Buckingham intr-un comunicat.

Palatul Buckingham a declarat ca aceste calatorii vor avea loc la initiativa Ministerului de Externe britanic, vizitele in strainatate ale familiei regale avand adesea un caracter diplomatic.

Harry, 34 de ani, va merge si in Botswana pentru „o vizita de lucru”, a adaugat palatul regal, fara a preciza datele acestor vizite.

Africa de Sud, Botswana si Malawi sunt membre ale Commonwealth, o organizatie interguvernamentala alcatuita din 53 de state membre, tari care, cu exceptia Rwandei si a Mozambicului, au facut parte initial din Imperiul Britanic.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a nascut pe 6 mai 2019 la spitalul privat Portland din Londra.

Harry si Meghan, care au locuit inainte de venirea pe lume a lui Archie la Palatul Kensington din Londra, resedinta printului William si a sotiei sale, Kate, s-au stabilit la Frogmore Cottage, aflat pe domeniul Castelului Windsor, la circa 40 de kilometri vest de capitala britanica.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole