Printul William, “umilit” de sotia sa la o degustare de whisky in Scotia

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Printul William s-a dovedit mai prejos decat sotia sa la o degustare de whisky in Scotia, relateaza The Daily Telegraph citat de Agerpres.

Ducele a facut o grimasa si s-a inecat cu o inghititura dintr-un whisky de 57,8 de grade, in timp ce ducesa de Cambridge l-a apreciat drept “delicios”.

Ducele si Ducesa se afla intr-un tur de Scotia, unde au vizitat cea mai veche distilerie de whisky aflata inca in functiune — Glenturret, din apropiere de Crieff (comitatul Perthshire) — care dateaza din 1775.

Printul William a incercat mai intai un Black Grouse Alfa, pe care l-a apreciat drept “destul de bun”, inainte ca el si sotia sa guste dintr-un Snow Grouse, un whisky mai usor, destinat femeilor.

Ducesa a sorbit dintr-un pahar si a sugerat ca sotul sau — care a avut recent probleme cu degustarea de rom la o ceremonie a Royal Navy — ar trebui sa-l incerce pe cel “cel pentru fete”, in loc de unul mai puternic.

William a refuzat, alegand sa deguste un whisky de 68,9 de grade, direct din alambic. Ducele a luat o inghititura, inainte de a-l oferi sotiei sale care i-a declinat oferta, precizand ca va ramane la cel “de fete”. Ulterior insa, cei doi au gustat din whisky-ul de 57,8 de grade, insa William a tusit si s-a inecat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *