Pro Romania – cea mai buna lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

Ieri am cinstit cum se cuvine o zi cu tripla insemnatate: Ziua Independentei, Ziua Victoriei, si Ziua Europei.
La 9 mai 1877, ministrul de externe, Mihail Kogalniceanu, declara in Camera Deputatilor: “Suntem independenti, suntem natiune de sine statatoare…”

La 9 mai 1945 este consfiintita victoria Aliatilor impotriva Germaniei naziste.

La 9 mai 1950 s-au pus bazele Uniunii Europene, deschizandu-se drumul constructiei europene de astazi. Ieri, am sarbatorit o zi care semnifica bucuriile prezentului, amintirile trecutului si promisiunile viitorului. Romania, din fericire, are cu ce se prezenta in Europa, din punct de vedere cultural, spiritual, al traditiilor. Dar respectul acordat Romaniei depinde de cei care construiesc politica interna si externa. Depinde de relatiile cu Uniunea Europeana. De respectul reciproc.

PRO Romania vine in fata romanilor cu cea mai buna echipa de candidati la alegerile europarlamentare din 26 mai. Propune o lista care imbina experienta si performantele comisarului european Corina Cretu si a trei fosti premieri – Victor Ponta, Mihai Tudose si Iurie Leanca – cu ambitia si entuziasmul unor tineri precum Geanina Puscasu, Gabriela Podasca, Ioana Petrescu, Cristian Cosmin sau Mihai Sturzu.

Toti candidatii propusi au performante recunoscute in domeniile lor de activitate, cunosc cel putin o limba straina, sunt familiarizati cu institutiile europene si au conexiuni importante pe plan european.

Obiectivul PRO Romania este de a trimite in Parlamentul European oameni cu convingeri pro-europene puternice, care sa fie o contrapondere la discursul nationalist si eurosceptic promovat tot mai intens in ultima perioada pe scena politica din tara noastra.

Comisarul european Corina Cretu este persoana cu cea mai inalta functie la nivel european care va candida in aceste alegeri. Datorita Corinei Cretu, Romania a incasat cateva miliarde de euro in ultimii 5 ani pentru dezvoltarea infrastructurii. Tot Corina Cretu este cea care a inaintat o propunere de buget cu 6 miliarde de euro mai mare pentru Romania pentru perioada 2021-2027.

Realizarile guvernarii Ponta, din perioada 2012-2015, trebuie reluate de o echipa capabila sa promoveze proiecte coerente, care sa duca la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunitati pentru tineri, respect pentru seniori si siguranta pentru toti cetatenii.

PRO Romania are incredere ca romanii vor alege pe 26 mai competenta si profesionalismul!

Pro Romania si echipa sa inseamna Pro Europa.

Pro Romania este VIZIUNEA europeana a Romaniei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2