Pro România Maramureș se pregătește de alegeri: Viorica Marincaș vrea șefia Consiliului Județean, iar Anca Remeș la Primăria Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pro România Maramureș se pregătește de alegerile locale din septembrie, astfel că a anunțat candidații pentru cele mai importante instituții, Consiliul Județean, respectiv Primăria Baia Mare.

Pentru președinția CJ va candida Viorica Marincaș (fostă șefă a IPJ Maramureș), lidera organizației județene, în timp ce avocatul Anca Manuela Remeș se va bate pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare.

”Am identificat candidații pentru orașe, pentru municipiul Baia Mare, pentru comune, în așa fel încât la alegerile locale echipa Pro România să se prezinte în fața dumneavoastră cu oameni care doresc binele comunităților lor, care doresc să demonstreze, prin profesionalism, capacitate și competență, că sunt dedicați oamenilor, cu fapte și nu cu promisiuni.

Dorim să facem o altfel de politică, am spus de mai multe ori, echipa Pro România face o politică pentru oameni, pentru binele comunităților, pentru ceea ce ne dorim fiecare ca cetățean al acestui județ. În primul rând, județul Maramureș să fie un județ respectat, să fie reprezentat la nivel administrativ de oameni dedicați, necompromiși politic și moral, oameni care să-și respecte deontologia.

În administrațiile locale ne dorim cu toții să avem transparență decizională, oameni capabili să rezolve problemele cetățenilor și să nu rămânem în fază de promisiuni fără fond”, a spus Viorica Marincaș, președintele Pro România Maramureș.

Anca Manuela Remeș spune că prioritatea ei la Primăria Baia Mare va fi dialogul și transparența decizională.

”Am 39 de ani, sunt avocat, am acceptat cu responsabilitate și onoare propunerea de a candida la funcția de primar al municipiului Baia Mare din partea partidului Pro România.

Am acceptat să intru în acest proiect politic și în această echipă de profesioniști, partidul Pro România este un start up politic, intenția noastră este de a face mai multă administrație și mai puțină politică. Este adevărat că avem nevoie de sprijin politic pentru ca vocea profesioniștilor să se audă pe plan local.

În ceea ce privește intenția mea pentru municipiul Baia Mare, prioritatea mea va fi dialogul și transparența decizională în ceea ce privește toată activitatea administrației publice locale.

Intenția mea va fi de a fluidiza activitatea la nivel local, până în 26 august, echipa Pro România Maramureș, Pro România Baia Mare va pregăti un plan de administrare locală, ne gândim la un plan de administrare pe termen mediu și lung”, a declarat Anca Manuela Remeș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Mihai

    Vorbeste de moralitate fosta sefa a politiei? chiar ne crede imbecili….ia sa scoatem un serial cu “faptele” ei de glorie si motivele pt care a fost avansata chestor…cat despre doamna avocat…subtire argumentatie si dezacorduri gen “prioritatea mea va fi dialogul și transparența decizională ‘…..hahaha. Bun start…start up…start stop!

    Reply
  2. Pisica cu 9Vieti

    Mda … Candidatele trebuie sa fie informate , cu regulamentul de ordine interioara a primariei … Cu toate ca actuala conducere iese in evidenta cu maturatul si spalatul strazilor , nu sunt alegeri pt. drusal s.a. sau cantina primariei … Bine am zis ?!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1