Probleme cu energia electrica la Borsa si Blidari din cauza vremii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prefectura Maramures anunta ca la Borsa si Blidari s-au prabusit, datorita conditiilor meteorologice nefavorabile alti copaci, care in cadere au antrenat si cabluri de la retele de alimentare cu energie electrica, iar un stalp de la retea a fost rupt. Patru echipaje de interventie ale societatii Electrica lucreaza in zonele afectate pentru remedierea situatiei si alimentarea cu energie electrica a gospodariilor afectate.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in crestere. Nu au fost semnalate probleme pana la aceasta ora pe cursurile de apa. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se desfasoara in conformitate cu regulamentul de exploatare, in conditii de siguranta (coeficientul de umplere al lacului este de 87%).

Pentru astazi, prognoza meteorologica prevede ca vremea se va raci accentuat. Cerul va fi mai mult noros. Temporar vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. La munte va ninge. Izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 15-20 l/mp. Vantul va sufla slab, la moderat, cu intensificari temporare de 50-55 km/h, respectiv 80-90 km/h in zona montana. Temperaturile maxime vor fi in scadere fata de intervalul precedent si vor avea valori cuprinse intre -1 grad Celsius si 3 grade Celsius. Cele minime vor fi cuprinse intre -5 grade Celsius si -2 grade Celsius.

Conducatorii de autovehicule pot solicita informatii despre starea de practicabilitate a retelei de drumuri rutiere sau anunta daca intampina probleme in trafic la Sectia de Drumuri Nationale Baia Mare, telefon 0262 212138, respectiv S.C. Drumuri si Poduri S.A. Maramures, telefon 0262 213144.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *