PROBLEME CU LEGEA – A făcut accident în Bușag având permisul anulat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Probleme cu legea pentru un maramureșean care s-a urcat la volan deși avea permisul anulat. Unde mai pui și că băuse ceva alcool îaninte. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus în 5 aprilie punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva maramureșeanului pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Procurorii au stabilit faptul că faptul că maramureșeanul nostru, care este recidivist, „deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea permisul de conducere anulat, la data de 04.04.2021, în jurul orei 19:00, a condus un autoturism pe raza localității Bușag; a pierdut controlul direcției de deplasare și a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale„.

„Analiza toxicologică a probei de sânge recoltată de la inculpat a indicat o îmbibație alcoolică peste limita legală (2,35 g/l alcool pur în sânge). La data de 05.04.2021 dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare. Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, arată procurorii maramureșeni.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *