PROBLEME – DJ 188 între Bogdan Vodă și Vișeu de Jos se surpă din nou

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Drumul județean 188 este un drum problematic din cauza alunecărilor de teren. Anul trecut se anunța că acest drum va avea două benzi de circulație, iar în zona Donova drumul va fi lărgit cu 5 metri. Dacă s-a făcut acest lucru, puteți merge singuri să vedeți.
Cert este că imediat după ce începi să cobori acele serpentine abrupte apar problemele la drum. Adică se surpă, există semnalizare făcută, însă problema trebuie rezolvată. Și va fi rezolvată, după cum ne spune cel care conduce Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Maramureș, Emil Marinescu.

„Se lucrează acolo, am turnat tot ce am avut de turnat, vom repara drumul și se va putea circula fără probleme în următoarea perioadă. În acest moment avem lucrări la Suciuri, pe calamități. Am avut 80 m la Glod, asfalt, îl vom face, la Budești avem un mic zid de sprijin, apoi vom lucra pe DJ184 Buteasa-Copalnic, dar și pe alte drumuri”, a spus Emil Marinescu. Acesta a mai menționat faptul că pentru perioada de iarnă care urmează există sarea și nisipiul asigurate, urmează a se cunoaște exact traseele de drum județean unde va interveni societatea care se ocupă de drumurile județene.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2