Probleme: HCM si Minaur, lasate fara bani de Consiliul Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

bani leiEchipele de handbal HCM Baia Mare si HCM Minaur au fost lasate pe dinafara de catre Consiliul Judetean Maramures, care nu le-a alocat nicio suma la sedinta de marti, 9 iunie.

Proiectele au fost retrase de pe ordinea de zi din cauza faptului ca cele doua cluburi nu au cheltuit asa cum trebuie banii anteriori primi de la CJ.

„Datorita faptului ca, urmare a auditului propriu efectuat de Consiliul Judetean, s-a constatat ca, o parte din sume acordate in anul anterior nu au putut fi decontare in conformitate cu normele in vigoare.

In baza raportului de audit am numit o comisie de verificare a celor sesizate, comisie care a confirmat si propus recuperarea sumelor. Astfel ca, cele doua echipe nu pot beneficia de finantare pana la recuperare lor”, a spus, pentru ZiarMM, presedintele Zamfir Ciceu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. gelu

  ce facu imparatu cu banii de la judet? pe ce i-ai dat frate de nu ai putut baga niste facturi de hartie igienica, votca sau prezervative? Te facusi de cacao cu domn Flore si acu asta te ia la purecat. Mai mai, razboiul celor doi…burlaci. Interesant

  Reply
  1. STEKO

   Mai domnule Urmuz,beserica se roaga pentru pacatosi,asa ca pacatosii sa sara cu banu’ 🙂 …si fii sigur,astia pot deconta o caramida de 1 leu la cel putin 100,nu ies in minus la facturare 🙂 …

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2