PROBLEME ÎN FAMILIE – Și-a luat soacra la bătaie din cauza unor bani

Reclame home 1
Reclame home 1

Soacra cu nora, scandal în toată regula, fiind nevoie de intervenția polițiștilor din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus. Aceștia au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din sat Nisipitu, județ Suceava, cu privire la faptul că soția sa are un conflict în familie cu nora.

„În urma verificărilor efectuate și din declarația părții vătămate, a rezultat faptul că în data de 09.05.2022, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla la domiciliu pe raza comunei Ulma, satul Nisipitu, județ Suceava, o femeie a fost lovită de către nora ei, era sub influența alcoolului, în urma unui conflict spontan ce a avut loc între ele din cauza unei sume de bani.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de partea vătămată s-a constatat faptul că în cauză există  risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale. Persoana vătămată a formulat plângere penală față de nora ei, pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia”, arată IPJ Suceava.

În cele din urmă a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de nora femeii, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „violență în familie”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 199 alin. (1) raportat la art. 193 alin. (1) din Codul Penal, ce urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole