Probleme la HCM Baia Mare: Handbalistele ameninta cu memorii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm-baia-mare-handbal-feminin-1HCM Baia Mare are grave probleme financiare si risca sa-si piarda jucatoarele daca nu se vor gasi solutii pentru achitarea restantelor, scrie Gazeta Sporturilor.

„Tot timpul ni s-a promis ca situatia se va rezolva. Asteptam, dar nu stiu ca mai putem”, au declarat cateva dintre componentele lotului.

Mai mult, brazilianca Alexandra Do Nascimento si-a depus memoriu la federatie pentru a deveni libera de contract, extrema dreapta neprezentandu-se la antrenamentele echipei, pe data de 2 ianuarie.

Luna trecuta, HCM Baia Mare a fost somata de o hotarare a Consiliului de Administratie al FRH sa plateasca fostului sau portar, Barbara Arenhardt, suma de 15.000 de euro, plus 1.000 de lei taxa de procedura.

Termenul de plata este 20 ianuarie, in caz contrar HCM urmind sa nu mai poata organiza partide pe teren propriu!

Mai multe pe Gazeta Sporturilor

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. mmm

  Asta e mostenirea lui chereches … au furat cu sacii banii din sport, ascunzandu-se ca niste misei sub declaratii de dragoste mincinoase la adresa sportului …

  Reply
 2. Paraschiv Oprea

  Din pacate castelul de nisip se naruie…
  Am spus-o cu ceva timp in urma ,cand efervescenta din jurul echipei era maxima,ca nu vom fi capabili sa perseveram datorita sumelor mari necesare pt. a intretine o echipa la acel nivel ,uneori cu costuri de achizitii de jucatoare exagerate,doar pt. a ajunge rapid in varful topurilor.
  Dl. Chereches,prin atitudinea lui de copil frustrat,va declara (subtil a si atins subiectul) ca fara el totul se duce de rapa.
  Parerea mea e ca are dereptate…
  Intentia lui a fost buna,metoda si mijloacele de a atinge marea performanta si mai ales de a conserva aceasta stare, au fost alese prost, adica grestie.
  Nu mai vorbesc de toti lingaii si ciracii care s-au repezit ca si ursul la miere pt. a se identifica cu imaginea(si uneori chiar atribuindu-si performanta)clubului,pretinzand functii in staful sau conducerea clubului,binenteles cotizand mai mult sau mai putin in limitele legale si care au facut mari deservicii echipei.
  Criticile aduse d-lui. primar l-au facut sa se retraga din linia intai…vedeti ce se intampla daca m-ati criticat si eu v-am ascultat si m-am retras(declara domnia sa intr-un interviu) intr-o maniera mult mai elaborioasa din care nu lipseau binecunoscutele ,,suflet" , ,,eu m-am nascut aici si sunt baimarean", ,,pt. baimareni" etc,etc,etc. …nu mai tine onorabile.Nu mai digeram.
  Iata-te in an electoral si cu imaginea botita rau…
  Dupa epuizarea mandatului ,sportul este la pamant(acolo unde te-ai implicat direct: MINAUR,CSM )
  in comparatie cu celelalte discipline care sunt in aceleeasi pozitii (ba chiar mai bune) unde le-ai gasit in momentul in care ti-am acordat toata increderea noastra,prin vot, sa ne conduci urbea.
  La fel si in plan economoic si social,orasul este la pamant cu schimbari doar in balanta bugetului municipalitatii, in dreptul datoriilor acumulate.
  Era cat pe ce sa distrugi si URBISUL ,dar se pare ca ai dat peste o nuca prea tare (in persoana d-lui POP) caruia nu i-au tremurat galoanele de general cand l-a parat unicul si deneinlocuitul yesman-ist al primariei Barbur,si ti-a tinut piept.
  Sa mai evidentiez si alte aspecte …nu cred ca e cazul.
  Prima masura a activitatii dvs. ati primit-o la urcarea pe scena cu ocazia trecerii in noul an ,cand ati fost primit intr-o maniera de galierie adversa (fluieraturi si huidueli ) destul de timide, dar este inceputul stimate viitor candidat la fotoliu de primar.
  Ai simtit acest lucru si ai inceput gresit discursul…prin ati cere scuze celor din fata ta …subconstientul lucreaza ,nu?
  Mai atent domnule Chereches.
  In rest va doresc ca cele trei intentii(sau visuri ) pe care le doriti indeplinite in 2016 sa vi se intample.
  unul din ele depinde de dvs. …cel din pdv al satutului starii civile personale,cel cu Capitala Europeana e doar un vis,iar cel cu depunerea hartiei si cu ceea ce avem noi de facut…mai vedem .
  Pana acum acm putine motive sa repetam gestul din debutul primului dvs. mandat.

  Cu stima din pdv uman si cu regret din pdv al cetateanului baimarean.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2