UPDATE: Probleme la piscina: Bebelus salvat de S.M.U.R.D. Maramures

home camp2
home camp2
home camp2

UPDATE: Bebelusul a decedat in cursul zilei de sambata. “Bebelusul a fost adus la Spital in stop cardio-respirator. Inaintea efectuarii transportului, bebelusul a fost stabilizat, resuscitat intre 30 si 40 de minute, apoi a fost adus la Terapie Intensiva. Din nefericire, bebelusul a decedat azi (sambata – n.r.) in jurul orei 11,00” a spus Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judetean Baia Mare, conform AGERPRES.

Echipajul de Terapie Intensiva Mobila al SMURD Maramures a salvat in aceasta dupa amiaza viata unui sugar de 4 luni. In jurul orei 17.45, un apel la 112 anunta ca un copil aflat cu parintii la o piscina din zona Baia Mare s-ar fi inecat, anunta ISU Maramures.

Imediat, echipajul TIM s-a deplasat la fata locului, unde a gasit micutul in stop cardiorespirator. Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare circa 30 de minute, dupa care echipajul format din dr. Birle Vlad, asistent Ardelean Ionela si pompierii-paramedici Andrievici Andrei si Ilcu Radu au transportat sugarul la Unitatea de primiri Urgente a Spitalului Judetean “Dr. Constantin Opris”din Baia Mare, unde se afla internat in continuare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *