Zvonuri: Amante, presiuni asupra angajatilor si semnaturi false la URBIS

urbis-autobuzURBIS Baia Mare, de cand cu problemele juridice ale primarului Catalin Chereches, are numai probleme. Ele au inceput inca de cand Chereches era in libertate, dar acum se vorbeste ca presiunile care se pun asupra angajatilor sunt din ce in ce mai evidente. Gura lumii zice pe la terasele din Baia Mare de pe malul raului Sasar ca ar fi vorba la mijloc si de amante ale sefilor, care ar face ce vor ele iar sefii ascultatori din fire nu dau inapoi.

Apoi, zic aceiasi oameni, ar fi si presiunile care se fac asupra angajatilor, care sunt la un pas de greva generala si ca forma de protest ar urma sa vina in fata Primariei Baia Mare cu autobuzele. S-ar vorbi si despre semnaturi false legate de sindicatele care exista la operatorul de transport in comun, si multe si multe alte probleme.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. mmm

    poi nu a rezolvat penalul de chereches a 10-a oara problemele acolo … a..am uitat ..el arunca mizeria sub pres ca sa dea bine in campanie … penalul interlop ajuns primar … si cred ca si putin bolnav la mansarda …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2