PROBLEME – Ruptură PNL-UDMR la Satu Mare. S-a lăsat cu schimbări

Reclame home 1
Reclame home 1

Liberalii au decis azi, 16 august, să iasă de la guvernarea locală în județul Satu Mare. Consiliul Județean Satu Mare a hotărât în data de 16 august 2022 eliberarea din funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare a lui Ioan Rus și Cristian Valer Beșeni, reprezentanți ai Partidului Național Liberal. Au votat pentru eliberarea din funcție a celor doi vicepreședinți 23 de consilieri județeni din totalul de 33 de consilieri în funcție.

Ca urmare a rămânerii vacante a celor două posturi de vicepreședinți, tot în data de 16 august 2022, a fost convocată o nouă ședință extraordinară de îndată, pentru alegerea noilor vicepreședinți ai Consiliului Județean Satu Mare. Noii vicepreședinți, propuși de Partidul Social Democrat și votați de un număr de 23 de consilieri județeni, sunt Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău din partea Partidului Social Democrat.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a declarat oficial că “dezvoltarea județului se poate face doar atunci când toți partenerii susțin acest demers. Din păcate, în ultima vreme, o parte din conducerea PNL Satu Mare a susținut o politică a dezbinării și distrugerii, a blocării proiectelor de dezvoltare. Munca primarilor din județ, proiectele acestora, sunt puse în pericol și subordonate interesului și obiectivelor personale ale unei singure persoane”. 

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2