PROBLEME – Șofer de microbuz din Maramureș, prins la Petea cu trei egipteni ascunși

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, împreună cu lucrători din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, au depistat ascunşi într-un microbuz condus de un maramureșean trei cetățeni din Egipt, pe care şoferul intenţiona să-i treacă ilegal în Ungaria.

Incidentul a avut loc în acest weekend, maramureșeanul de 29 de ani prezentându-se în Punctul de Trecere a Frontierei Petea pe sensul de ieșire din România la volanul unui microbuz înmatriculat în România.

„În urma unui control asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au observat sub bancheta din spate un loc special amenajat, iar în interiorul acestuia au fost descoperiți ascunşi trei bărbați. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii persoanelor descoperite ascunse împreună cu șoferul, la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că cei trei sunt cetățeni din Egipt, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani.

Maramureşeanul a declarat că intenţiona să-i ajute pe cei în cauză să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în vestul Europei. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei trei cetățeni străini, precum și cu privire la infracțiunea de trafic de migranți pentru şoferul maramureşean”, precizează polițiștii de frontieră sătmăreni.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole