PROBLEME – Ucraineni cu maşini radiate din circulaţie, opriți la P.T.F. Sighetu Marmaţiei

Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei au depistat la ieşirea din ţară doi ucraineni care conduceau maşini radiate din circulaţie. Primul caz a fost duminică, 12 iunie a.c., în jurul orei 13.00, cand în Punctul de Trecere a Frontierei mai sus amintit s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un ucrainean de 39 de ani.

Polițiștii de frontieră au precizat că acesta conducea un autovehicul marca Opel Combo Van, înmatriculat în Belgia. Verificările efectuate au stabilit că mașina este radiată din circulaţie din 7 octombrie 2021.

„La acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat, tot în weekend, pentru a ieşi din România o femeie în vârstă de 27 de ani, având cetăţenie ucraineană. Tânăra conducea un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Olanda. Şi de această dată, poliţiştii de frontieră care au efectuat formalităţile de control au constatat că maşina în cauză figurează ca fiind radiată din circulaţie din 9 iunie a.c. În cele două cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, precizează ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole