Probleme uriase la HCM Baia Mare: Echipa, la un pas sa se destrame

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm baia mare viborg handbal femininSituatia de la HCM Baia Mare este tot mai dificila, mai ales pentru jucatoare.

Surse au relatat pentru Prosport ca echipa ar fi luat in calcul la un moment dat inclusiv varianta sa nu faca deplasarea la Budapesta: „Echipa nu a vrut sa joace la Budapesta”. Starea de nervozitate s-a mentinut in lot dupa revenirea acasa. Luni, echipa nu s-ar fi antrenat, iar marti s-a urnit cu greu spre Brasov.

Situatia echipei care a ajuns in Top 8 in Europa in ultimele doua sezoane este incerta. Omul care conduce totul din umbra, primarul Catalin Chereches, inca nu s-a decis inca ce isi doreste de la viitorul acestei echipe, povestesc surse ProSport. Pe fondul problemelor financiare care au contribuit la crearea unei atmosfere explozive, la varf se duce si un razboi rece in toata regula.

Cei de la Prosport au amintit si de redresarea echipei Minaur, despre care primarul Catalin Chereches sustinea recent: „Aceasta echipa (n.r. s-a referit la Minaur) are salariile la zi, luni (n.r. 22 februarie) aceasta echipa va avea salariile platite in avans pe urmatoarele 3 luni. Vorbim de cuantumul salariilor si nu de salarii propriu-zis, e treaba clubului cum isi rezolva probleme contractuale”. Bineinteles ca acele 3 salarii in avans nu au fost platite.

Viitorul este mai mult decat incert, in conditiile in care HCM va fi executat silit de catre administratia locala, iar tot ce s-a intamplat in ultima vreme in Baia Mare s-a raspandit si in Europa handbalistica. Credibilitatea a disparut. In plus, Pineau, Jezic, Abbingh, Do Nascimento, probabil si cateva jucatoare din echipa nationala vor parasi Baia Mare, mai scrie Prosport.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. mnb

  Tot ce a cladit chereches e pe un fundament de nisip, minciuna si nesimtire … cum sa spui ca iubesti sportul da in acelasi timp sa il furi cu nesimtire … defapt tot ceea ce face chereches e sa fure si sa minta … un interlop … nimic mai mult

  Reply
 2. ioan

  De mult trebuiau sa plece aceste sa zicem gunoiele,, de multe ori orgolioase prin prezenta si mai ales dupa ce fara performante au incasat SALARII DE 5-10 MII DE euro<< PE LUNA PLUS AUTOTURISMELE japoneze sau contravaloarea acestora ,, acum cand in fapt neste cacati precum chereches, bala, kotetz, nelutu care se imbraca numai cu echipamentul fetelor,, etc etc ,, acum trebuie sa plecati toti dar toti inclusiv jucatoare,, pentru ca pe cei localnici ia-ti exmatriculat nesimtitilor,,, iata inca odata ce poate sa-ti faca o femeie iti vine sa urlii, dar apoi acest grup pe care le-am numit de multe ori mercenare si tradatoare!!!!!!!!!! RUSINE SA VA FIE LA TOTI SI TOATE neam de spurcati!!!!!!!!!!

  Reply
  1. cititor

   primaru s-a indragostit de cine nu trebuia… cine-i de vina ca a crezut-o fata mare si virgina… parca asa zic comentatorii de pe prosport… naspa rau de tot sa ajungi sa rada o tara intreaga ca ai vrut sa te insori cu cea mai naspa dintre toate…. de fapt prostii si cei lacomi se atrag reciproc…. acum sa vedem cine a lasat-o gravida pe nechita

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2