Procedurile pentru conectarea caselor de marcat la serverele ANAF, finalizate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Procedurile pentru conectarea caselor de marcat la serverele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au fost finalizate, informeaza institutia, intr-un comunicat remis joi AGERPRES.

“Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a finalizat specificatiile tehnice si structura fisierelor pe care casele de marcat urmeaza sa le trimita catre ANAF in conformitate cu Hotararea pentru modificarea si completarea Normelor metodologice pentru aplicarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 479/2003.

Acestea au fost definitivate in urma intalnirilor de lucru desfasurate in ultimele cinci luni intre ANAF si reprezentantii Asociatiei Distribuitorilor de Aparate de Marcat Electronice Fiscale (ADAMEF) si ai Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat”, se spune in documentul citat.

Legea prevede ca la 1 noiembrie 2018 presedintele ANAF trebuie sa emita un ordin care sa precizeze data la care casele de marcat trebuie sa transmita informatiile catre serverele institutiei. Acest proiect vizeaza conectarea a peste un milion de case de marcat la serverele ANAF, astfel incat transmiterea de date sa inceapa la jumatatea anului 2019, potrivit sursei citate.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2