Procesul primarului. “Bolnavul” Liviu Bala fenteaza iar instanta. A zburat la… Lisabona

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liviu Bala, unul dintre martorii din procesul primarului Catalin Chereches, confirma faptul ca este cel mai putin credibil dintre persoanele asteptate a da declaratii in dosar. Citat timp de mai bine de un an si jumatate, uneori chiar cu mandat de aducere, Liviu Bala (in prezent, locuind in Bucuresti) s-a sustras constant solicitarilor instantei, avand o atitudine care aduce deservicii apararii. La fiecare termen, a invocat faptul ca este foarte bolnav, avand probleme la coloana vertebrala. Intamplator, desigur, Liviu Bala cunoaste bine drumul Bucuresti – Baia Mare, stiind care sunt orele de varf in trafic. Insa nu stie drumul de Cluj, astfel ca a uitat sa treaca pe la instanta.

La ultimul termen, cel de miercuri, 24 octombrie, Bala a aratat instantei ca se poate deplasa pe o distanta precum cea Bucuresti – Cluj. Si chiar una mult mai mare. In cererea sa adresata magistratilor clujeni, Liviu Bala se scuza pentru lipsa de la proces si invoca faptul ca FIX in perioada asta (23 – 27 octombrie) este plecat din tara, tocmai in… Portugalia, la Lisabona, unde, evident, merge pentru tratament.

In aceste conditii, martorul Liviu Bala nu poate fi unul credibil in declaratiile pe care le va da judecatorului, dupa ce timp de aproape doi ani a invocat problemele medicale ce il impiedica sa se deplaseze la Cluj, iar acum este capabil sa zboare chiar pana la Lisabona, pe o distanta de 3.000 km.

Tot astazi este asteptat la Tribunalul Cluj martorul Claudiu Florescu. Conform surselor ZiarMM, Florescu nu a depus cerere de amanare si va fi audiat in cursul zilei de miercuri.

Claudiu Florescu si Liviu Bala sunt ultimii doi martori care dau declaratii in dosarul de fond, ceilalti martori propusi de aparare fiind respinsi de completul de judecata, pe motiv ca marturiile date anterior sunt suficient de relevante pentru magistrati.

Vom reveni cu detalii.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2