Procurorul Giorgiana Hosu (DIICOT): Criminalul a ucis victima pe 25 iulie si a incinerat-o; la fel ar fi procedat si cu a doua victima

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Procurorul sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a declarat duminica seara, la Craiova, ca in cadrul anchetei inculpatul Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesan, de 15 ani, pe data de 25 iulie, in jurul orei 12,00, atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana si ulterior i-a incinerat corpul, iar cu privire la cea de-a doua fata, Luiza Melencu, exista indicii ca a savarsit acelasi gen de infractiuni, informeaza AGERPRES.

“In cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut ca a ucis victima pe 25 iulie, in jurul orei 12,00, la domiciliul sau si ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat ca a agresat-o suprimandu-i viata atunci cand a surprins-o cu telefonul in mana. Cu privire la cea de-a doua victima exista indicii ca inculpatul a savarsit acelasi gen de infractiuni si urmeaza sa ofere detalii in cadrul audierilor reluate de colegii mei acum, la ora 20,00”, a spus procurorul DIICOT.

Potrivit sursei citate, Institutul National de Criminalistica al Politiei Romane a transmis raportul privind expertiza genetica judiciara partiala din care reiese ca la locul faptei au fost identificate atat profilul genetic al victimei, cat si al inculpatului.

“In cenusa aflata intr-un butoi metalic, prin cernere, au fost identificate mai multe fragmente de oase calcinate si dinti de natura umana. Alaturi de aceste fragmente, au fost gasite trei inele, un lantisor, alte doua fragmente de lantisoare, o bucata metalica de forma dreptunghiulara, precum si o bucata similara unei monturi de inel ce prezentau urme de ardere. In autoturismul inculpatului a fost gasit, de asemenea, un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei ca apartinand fiicei sale”, a mai spus procurorul DIICOT Craiova.

Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a disparut miercuri, dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina “la ocazie”.

Minora a sunat de trei ori la numarul de urgenta 112, spunand ca a fost sechestrata de un barbat, insa autoritatile nu au reusit sa identifice locul in care se afla. Anchetatorii au inceput perchezitia domiciliara la locuinta barbatului de 66 de ani vineri dimineata, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeana Diosti, a disparut la mijlocul lunii aprilie dupa ce a spus familiei ca va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2