Prodance 2000 a adus ritmurile Latino in Parcul ”Regina Maria” (FOTO)

eveniment foisor (8)Peste 200 de dansatori de toate varstele de la Prodance 2000 au facut spectacol in Parcul ”Regina Maria”, intr-un eveniment care a marcat finalul primei parti a sezonului competitional 2016. O prima parte de an care a imbogatit palmaresul clubului baimarean cu 55 de medalii. ”Dupa cum am inceput 2016, acesta se prefigureaza a fi unul din cei mai buni ani din istoria clubului nostru din punctul de vedere al numarului de medalii cucerite”, a mentionat Lorand Ilyes, presedinte al Prodance 2000.

In zona foisorului din Parcul ”Regina Maria”, Prodance 2000 a punctat finalul primei parti a sezonului 2016. De la cei mai mici dansatori (in varsta de 4 ani) la cei mai… grizonati, de la cei care tocmai au finalizat cursul de initiere la perechile care fac performanta pentru clubul baimarean, toti si-au pus condurii de dans in picioare pentru a face spectacol timp de circa o ora.

Absolventii copii ai cursurilor pentru incepatori si intermediari au demonstrat parintilor progresele facute si antrenorilor ca lectiile au fost atent insusite. Circa o suta de copii cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani si-au dat astfel primul ”examen” in fata spectatorilor, aratand ca nu au trac de scena si ca pe ringul de dans (fie el si improvizat pe aleile din parc) se simt cel mai bine. Spectacolul a fost completat de 25 de perechi de performanta ale clubului baimarean, care au smuls cele mai multe ropote de aplauze.

Dansatorii Prodance 2000, care au ajuns in 117 finale in prima parte a anului competitional 2016, cucerind 20 de locuri 1, 18 locuri 2 si 17 locuri 3, au molipsit audienta de ”microbul” dansului, multi dintre spectatori incercand si ei pasii ritmurilor Latino.

”Dupa cum am inceput 2016, acesta se prefigureaza a fi unul din cei mai buni ani din istoria clubului nostru din punctul de vedere al numarului de medalii cucerite”, a mentionat Lorand Ilyes, presedinte al Prodance 2000. Demonstratia a fost incheiata de 26 de perechi de adulti, care au dansat bachata in soarele baimarean.

Este a patra oara cand – din dorinta de a populariza acest sport si de a mari comunitatea de dansatori din Baia Mare – Prodance 2000 coboara dansul din studioul de antrenamente in strada: in 2013, in Piata Millenium, scoala de dans baimareana a organizat un flashmob de vals vienez; in 2014, in Parcul ”Regina Maria”, perechile de la Prodance 2000 au prezentat un colaj de cinci dansuri, pentru ca in acest an sportivi ai Prodance 2000 sa marcheze in centrul vechi al orasului Ziua Internationala a Dansului.

Cu evenimentul de vineri, prima parte a sezonului 2016 s-a incheiat. Pentru unele dintre perechile scolii de dans baimarene a inceput vacanta, pentru altele antrenamentele vor continua si pe parcursul verii, date fiind competitiile importante in care vor fi angrenate la toamna. Pentru ca, nu-i asa?!, palmaresul de peste 1.300 de finale, dintre care 680 finalizate cu podiumuri, trebuie sporit pentru Prodance 2000, clubul care de 16 ani promoveaza dansul in Baia Mare.

ZiarMM

eveniment foisor (3)

eveniment foisor (1)

eveniment foisor (12)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1