Prodance 2000 Baia Mare, la Cupa Oradea. Afla rezultatele (FOTO)

PNL

Darius Frincau & Teodora Trufan, Alexandru Ripa & Riana AndrecaProdance 2000 Baia Mare a participat, la finele saptamanii precedente, la Cupa Oradea. Cele opt perechi reprezentand scoala de dans baimareana au reusit sa se califice in sapte finale si doua semifinale.

Urmatorul concurs pentru dansatorii de la Prodance 2000 va avea loc in Bucuresti. Este vorba despre Campionatul National al Romaniei. Pe agenda celor de la Prodance 2000 figureaza in aceasta saptamana si un eveniment inedit: o lectie de dans gratuita pentru parintii perechilor din grupele precompetitional si performanta.

  •  7 finale la Cupa Oradea

135 de perechi s-au inscris la a 11-a editie a Cupei Oradea, concurs national derulat sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Dintre acestea, opt au fost de la clubul baimarean Prodance 2000. Dansatorii, insotiti de antrenoarea Carmen Sina, au bifat sapte finale si doua semifinale.

Rezultatele obtinute de perechile Prodance 2000 Baia Mare la Cupa Oradea:

– ADRIAN POP – ANCA DUNCA: locul 4 (din 18 perechi) la Clasa Hobby, categoria 12-15 ani;

– GABRIEL HEGHEDUS – MARISA NEDELEA: locul 7 (din 19 perechi) la Clasa E, categoria 10-11 ani;

– CHRISTIAN BARKOCZI – STEFANA PRUNA: locul 4 (din 11 perechi) la Clasa E, categoria 12-13 ani;

– ALEXANDRU VASILE RIPA  – RIANA ANDRECA: locul 4 (din 16 perechi) la Clasa D, categoria 12-15 ani;

– DARIUS FRANCAU – TEODORA TRUFAN: locul 5 (din 16 perechi) la Clasa D categoria 12-15 ani;

– LUCIAN POP – DORA ROATIS: locul 8 (din 9 perechi) la Clasa D, Standard, categoria 16-35 ani;

– VLAD FAZEKAS – ALEXANDRA CHIOREANU: locul 5 (din 9 perechi) la Clasa D, Standard, categoria 16-35 ani; locul 7 (din 11 perechi) la Basic, Standard, categoria 16-35 ani;

– ZOLTAN BAGOSI – BERNADERRE NONN: locul 4 (din 9 perechi) la Clasa D, categoria 16-35 ani; locul 5 (din 11 perechi) la Basic, Standard, categoria 16-35 ani.

Urmatorul concurs pentru Prodance 2000 va avea loc in 4-6 martie, in polivalenta din Bucuresti. Este vorba despre Campionatul National pe sectiuni. Bogdan Suciu si Carina Breban vor reprezenta clubul in cadrul categoriei pentru adulti, dansuri Standard.

  • o lectie de dans pentru mamici si tatici

Tot la finele acestei saptamani, la scoala de dans baimareana va avea loc un eveniment inedit. Astfel, dansatorii din grupele precompetitional si performanta sunt invitati la o lectie deschisa in familie. Dansatorii, alaturi de parintii lor, sunt asteptati sambata, 5 martie, la un seminar gratuit sustinut de antrenorii Lorand Ilyes si Carmen Sina.

Ora de dans este cadoul pe care clubul Prodance 2000 il ofera mamicilor cu ocazia zilei de 8 Martie. In cadrul lectiei de dans, parintii vor invata elemente de baza din valsul vienez si tango, dupa care vor avea ocazia sa exerseze impreuna cu copiii lor pasii de dans proaspat insusiti.

ZiarMM

Zoltan Bagosi & Bernadette Nonn Vlad Fazekas & Alexandra Chioreanu Christian Barkoczi & Stefana Pruna Alexandru Ripa & Riana Andreca Adi Pop & Anca Dunca

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1