Prodance 2000: Un argint, o ceremonie de absolvire si o gala de final de an – punctele de atractie ale acestei saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

adi & anca la sebesBaimarenii de la Prodance 2000 nu se pot desparti de adrenalina competitiilor, astfel incat perechea formata din Adrian Marius Pop si Anca Dunca a participat la Cupa Sebesului, reusind sa castige o noua medalie. De data aceasta, insa, sirul competitiilor pentru dansatorii de la Prodance 2000 chiar s-a incheiat. Dar evenimentele continua la scoala de dans baimareana, doar in aceasta saptamana existand doua puncte de atractie pe agenda dansatorilor.

Adrian Marius Pop si Anca Dunca reprezinta ultima pereche trimisa in concurs de Prodance 2000 in acest an. Cei doi au evoluat la Cupa Sebesului, castigand medalia de argint la categoria Hobby, 12-15 ani, categorie in cadrul careia au evoluat 15 perechi. Competitiile pentru “elevii” scolii de dans baimarene s-au terminat in 2015, evenimentele, insa, continua.

Astfel, vineri, 11 decembrie, circa 15 perechi de adulti care au inceput cursurile de dans pentru incepatori in 7 septembrie vor avea… festivitatea de absolvire. La sediul Prodance 2000, absolventii – incurajati de pe marginea ringului de dans de sustinatorii lor – vor demonstra cat au reusit sa isi insuseasca din cele sapte stiluri de dans aprofundate in cele trei luni de curs. Cel mai fierbinte moment al serii va fi acela al dansurilor solo, in care fiecare pereche va detine monopolul atentiei intregii audiente, dansand in stilul preferat. Celebrarea absolvirii va fi amanata, insa numai pentru o zi, dat fiind ca sambata, 12 decembrie, va avea loc Gala Prodance.

Ajunsa la a opta editie, gala reprezinta unul dintre evenimentele de traditie “marca Prodance”. Gala puncteaza nu numai finalul competitiilor pentru anul in curs, dar constituie si prilej de retrospectiva a lucrurilor pozitive intamplate in viata scolii de dans peste an. Astfel, sambata, sportivii cu cele mai bune rezultate din 2015 vor fi premiati intr-o ceremonie presarata cu multe show-uri atractive ale perechilor de performanta. Nu vor lipsi din programul serii surprizele. Sunt invitati la sarbatoarea Prodance sportivii clubului, impreuna cu familiile lor, antrenorii si cursantii de la grupele de adulti. Seara se va incheia cu o petrecere pe cinste, momentele de muzica live fiind asigurate de Razvan Pasca si Madalina Costin.

ZiarMM

gala 2014-3 gala 2014-2 gala 2014

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *