Producatorul de mobila Aramis Invest a avut afaceri mai mari cu 11% in S1/2019. „Pentru ca avem preturi competitive, am atras volume suplimentare atat pe zona de articole tapitate, cat si pe zona de saltele cu burete si arcuri“

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Producatorul de mobila Ara­mis Invest din Baia Mare, o afacere controlata de antreprenorii locali Vladimir Iacob si Marius Selescu, a terminat S1/2019 cu afaceri mai mari cu 11% fata de aceeasi pe­rioada a anului trecut, conform informatiilor furnizate de companie.

„Faptul ca reusim sa ne mentinem competitivi din punctul de vedere al preturilor de vanzare, a atras volume suplimentare atat pe zona de articole tapitate, cat si pe zona de saltele cu burete si arcuri“, a declarat Alexandru Griguta, CFO al Aramis Invest, cel mai mare producator si exportator de mobila de pe plan local.

Evolutia businessului companiei din prima jumatate a anului vine in contextul in care in primele cinci luni (ultimele date disponibile) exporturile de mobila ale Romaniei au avansat cu 6,9% in valoare. Compania din Baia Mare a intrat in 2018 pentru prima data in topul celor mai mari 50 de exportatori din economie, pe pozitia 49, fiind si in prezent cel mai mare exportator cu capital romanesc.

Productia de mobila a companiei Aramis Invest din Baia Mare ajunge aproape integral la export.

De altfel, peste 90% din vanzarile producatorilor locali de mobila sunt realizate pe pietele externe, adica un total de 2,3 miliarde de euro in 2018, conform datelor de la Asociatia Pro­ducatorilor Romani de Mobila.

zf.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2