Profesionistii te ajuta sa iti organizezi nunta perfecta (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

mireasaS-a dat startul celei mai rafinate expozitii in cadrul careia se ofera sfaturi utile de la  adevaratii profesionisti care cu siguranta va vor inspira si ajuta sa va organizati nunta de vis.

Rochii pentru mirese, buchete, verighete, prajituri si tot ceea ce este mai necesar pentru a organiza o nunta perfecta, gasiti in cadrul expozitiei Gold Expo Wedding in perioada 16 – 18 ianuarie, la Gold Plaza Baia Mare.

Aproximativ 40 de firme din Baia Mare, Satul Mare si Cluj si-au demonstrat cele mai frumoase lucrari, iar muzica live pe fundal a contribuit la crearea atmosferei asteptate atat de participanti cat si de clienti.

“Evenimentul este foarte bine organizat si sunt foarte multi expozanti. Lume inca nu este atat de multa, dar sigur in urmatoarele zile, ne fiind la serviciu vor fi mai multi”, a declarant Patricia Druta, Hair Stilist si Make-up artist.

Comerciantii sustin ca este o initiativa foarte utila pentru toti viitorii miri, dar si pentru cei care intentioneaza sa organizeze un botez. Astfel, nu au ezitat sa ofere si cateva recomandari clientilor.

“E foarte important ca mirii sa aleaga in functie de ce ii reprezinta, sa isi faca un buget orientativ, iar pentru asta pot vorbi cu diversi furnizori, sa caute minim doua, trei oferte pentru fiecare serviciu si desigur, sa tina cont de recomandarile familiei si ale prietenilor”, a mentionat Paula Cozoplean, director general Anais decor.

Pentru urmatoarele zile, participantii au pregatit lucrari de calitate si cu bun gust, dar si surprize pentru clienti. Pentru a va convinge, sunteti invitati sa mergeti pana in 18 ianuarie intre orele 10:00 si 22:00, la Gold Plaza Baia Mare.

Irina ROGOJINA

targ de nunti (2)  targ de nunti (3)  targ de nunti (4)  targ de nunti (6)  targ de nunti (7)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole