Prognoza ANM: Cum va fi vremea in Maramures, in intervalul 27 septembrie – 4 octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea va intra intr-un proces de racire pe durata acestei saptamani, la nivelul intregii tari, insa, spre finalul lunii septembrie, valorile termice vor fi din nou in crestere, iar in ceea ce priveste regimul pluviometric conditiile de aparitie a ploilor vor aparea din data de 2 octombrie, arata prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul 27 septembrie – 4 octombrie, data luni publicitatii de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), transmite AGERPRES

In Maramures, intervalul va debuta cu valori termice mult mai scazute decat cele obisnuite in aceasta perioada din an, cu maxime de 12 – 15 grade si minime de 2 – 6 grade, mediat regional. In depresiuni sunt posibile valori nocturne in jurul a zero grade si conditii de bruma.

O incalzire a vremii este estimata pentru perioada 28 – 30 septembrie, cand temperaturile vor deveni apropiate de normal. Pentru cea de-a doua saptamana, estimarile indica o probabilitate relativ ridicata de a se inregistra valori in jurul si chiar usor mai mici decat cele specifice inceputului de octombrie, in special in privinta valorilor diurne. Probabilitatea mai mare de ploaie este prognozata dupa data de 29 septembrie, cu precadere in perioada 2 – 6 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2