Prognoza ANM: Cum va fi vremea in Maramures in primele doua saptamani din octombrie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Temperaturile vor fi oscilante in urmatoarele doua saptamani in toata tara, cu maxime de pana la 25 de grade in Muntenia, iar probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in general redusa, conform prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza AGERPRES.

In primele zile ale intervalului de prognoza, in Maramures temperaturile maxime vor avea o evolutie oscilanta, cu variatii de la o zi la alta, dar se vor incadra in limitele normale ale perioadei, cu o medie regionala in jurul a 19 grade. Pe 4 octombrie vremea se va raci si media maximelor va scadea spre 15 grade, apoi se va incalzi din nou si se vor atinge 21 de grade pe 6 octombrie. Temperaturile vor scadea ulterior spre 15 grade, pe 8 octombrie, dupa care vor creste iar, astfel incat in intervalul 11 – 14 octombrie vor fi de 19 – 20 de grade, apropiate de normele perioadei.

Regimul termic nocturn va fi, de asemenea, alternant in prima parte a intervalului, cand temperaturile minime se vor incadra intre 3 si 9 grade, cu cele mai scazute valori in jurul datei de 5 octombrie si cele mai ridicate pe 2, 3 si 7 octombrie. Ulterior, intre 10 si 14 octombrie, valorile nocturne se vor mentine, constant, in jurul a 4-5 grade. Probabilitatea de ploaie va fi in general redusa in cea mai mare parte a intervalului, dar va ploua la nivel local in jurul datei de 7 octombrie si izolat pot fi ploi si pe 1, 2, 6 si 8 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2