Prognoza ANM: Gerul se reintoarce in Maramures. Afla de cand

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

frig gerANM a actualizat previziunile pentru urmatoare doua saptamani, pe regiuni geografice. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor, informeaza romaniatv.net.

In judetul Maramures, pana pe 15 ianuarie, media valorilor termice diurne se va mentine pozitiva, dar va fi in scadere de la 7…8 grade, spre 1…2 grade. Dupa aceasta data, vremea va deveni rece, cu medii ale maximelor, la inceputul celei de-a doua saptamani, de -8…-6 grade.

Apoi, desi valorile termice diurne vor creste usor, la sfarsitul intervalului media acestora nu va depasi -2 grade. Temperaturile minime vor scadea semnificativ pana la inceputul celei de-a doua saptamani, de la 2…4 grade, pana la -14…-12 grade, in medie.

Spre sfarsitul intervalului media valorilor minimelor se va situa in jurul a -10 grade. Temporar se vor semnala precipitatii, mai ales in prima saptamana. In primele doua zile va ploua, izolat mai insemnat cantitativ. Apoi, odata cu racirea vremii, vor predomina ninsorile, slabe cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2