Prognoza: Cum va fi vremea in Maramures in urmatoarele doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

primavaraVremea va continua sa se mentina calda in urmatoarele doua saptamani, valorile termice avand mici oscilatii in majoritatea zonelor tarii, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata in intervalul 8 – 11 aprilie si dupa data de 13 aprilie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila pentru perioada 4 – 18 aprilie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pana joi, 7 aprilie, vremea se va incalzi treptat si va fi mult mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu temperaturi maxime care vor ajunge, in medie, pana la 26 de grade.

Va urma o scadere a valorilor termice diurne, pana duminica, 10 aprilie, cand acestea se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, adica vor fi in jur de 15 grade. In prima jumatate a celei de a doua saptamani, temperaturile vor creste din nou, spre medii de 22 de grade, apoi, pana la sfarsitul intervalului, vor scadea cu aproximativ 2 grade.

Minimele termice vor avea o evolutie asemanatoare, cea mai calda noapte va fi cea de 7 spre 8 aprilie, cand media pe regiune va fi de 10 grade, iar cel mai racoros interval va fi in jurul datei de 11 aprilie, cand aceasta se vor situa in jurul valorii de 6 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare in 9 si in 10 aprilie, cand se pot aduna cantitati mai importante de apa, precum si dupa data de 13 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *