Prognoza: Cum va fi vremea in Maramures in perioada 27 februarie – 12 martie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Temperaturile aerului vor urca pana la 18 grade Celsius mai ales in zonele sudice si sud-estice in urmatoarele doua saptamani, iar precipitatiile vor fi mai prezente in regiunile montane atat pe 1 martie, cat si dupa 6 martie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 27 februarie – 12 martie 2017, publicata luni, informeaza AGERPRES.

Prognoza de specialitate releva ca, in Maramures, in primele doua zile din interval, precum si intre 3 si 8 martie, regimul termic va fi caracterizat de valori termice mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada, iar media maximelor se va situa intre 12 si 16 grade. In celelalte zile temperaturile diurne vor fi apropiate de mediile climatologice, adica intre 10 si 12 grade.

Temperaturile minime vor fi in crestere pana in dimineata zilei de 1 martie, cand media lor se va situa in jurul valorii de 5 grade, apoi va scadea, iar intre 2 si 4 martie media va fi de zero grade. Intre 5 si 9 martie, minimele termice vor fi, in medie, cuprinse intre 1 si 3 grade, apoi vor scadea treptat, iar in ultimele zile vor fi apropiate de pragul de inghet. Temporar, vor fi precipitatii in jurul datei de 1 martie si local, aproape in fiecare zi, din data de 6 martie. In restul intervalului precipitatiile vor fi pe arii restranse.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *