PROGNOZA MARAMUREȘ – Ce ne așteaptă în următoarele 14 zile

Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii au anunțat ce ne așteaptă în următoarele 14 zile în regiunea Maramureș. Se pare că în sfarșit primăvara a venit la noi în județ, dovadă fiind temperaturile pozitive din timpul nopții, dar și episoadele cu ploi destul de frecvente primăvara.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la începutul intervalului, media valorilor diurne va fi de 17…18 grade, apoi temperatura aerului va scădea, astfel că în ziua de 28 aprilie media maximelor se va situa în jurul a 14
grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, astfel încât până în data de 01 mai se estimează a se înregistra valori maxime medii în jurul a 17 grade.

Meteorologii spun că după data de 6 mai, media maximelor va crește ușor, astfel că până la sfârșitul intervalului vor fi 19 grade. Media minimelor va scădea de la 9 grade în 25 aprilie, până la valori în jurul a 5 grade în 27 aprilie, apoi va crește ușor spre 7 grade în 28 aprilie. Ulterior acestei date, temperatura aerului va scădea până la valori medii de
5 grade, apoi variațiile vor fi nesemnificative în intervalul 29 aprilie -01 mai. După data de 01 mai și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, media regională caracteristică va fi de 5…6 grade.

În ceea ce privește precipitațiile, probabilitatea pentru acestea va fi mai mare în intervalul 25 aprilie – 28 aprilie, apoi în intervalul 02-08 mai.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole