Prognoza – Maramures: Vreme calda in urmatoare doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Regimul termic prognozat de specialisti pentru urmatoarele doua saptamani va fi unul oscilant, cu temperaturi ce vor atinge pe timpul zilei chiar si 21 de grade Celsius, dar si 13-14 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente aproape zilnic la nivelul intregii tari, cu probabilitate mai ridicata incepand din 25 martie, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 20 martie – 2 aprilie 2017, data luni publicitatii, informeaza AGERPRES.

Prognoza de specialitate releva ca, in Maramures, vremea se va incalzi si va deveni, intre 22 si 24 martie, deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu o medie a temperaturilor maxime in jurul a 19 grade.

La sfarsitul primei saptamani se va raci cu aproximativ 5 grade, apoi temperaturile vor ramane relativ constate, iar mediile lor vor fi de 14 — 15 grade. Regimul termic nocturn va avea o evolutie asemanatoare, iar media temperaturilor minime va avea variatii, in general, intre doua si 5 grade. Temporar vor fi conditii de ploaie aproape in fiecare zi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *