PROGNOZA METEO – Aprilie, o lună călduroasă, dar ploioasă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Furtuna in Baia Mare

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo valabilă pentru ultimele zile din martie și primele trei săptămani din luna aprilie. Chiar dacă va fi un aprilie ceva mai clad decat ar fi normal, ploile vor fi din belșug, cel puțin în partea de Nord-Vest a Romaniei. Aici vorm avea precipitații din abundență, cel puțin primele două săptămani din aprilie.

Săptămâna 28.03.2022 – 04.04.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sudvestice, dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022
Temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru această dată, în cea mai mare parte a țării.Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și sud-estice, dar și excedentară în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămânăRegimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole