Prognoza meteo: Ce ii asteapta pe maramureseni in intervalul 21 mai – 3 iunie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Regimul termic va continua sa fie oscilant pana pe data de 3 iunie, cu o prima saptamana caracterizata de o vreme in general calda, dar si cu ploi sporadice, in timp ce saptamana a doua de prognoza va aduce temperaturi ceva mai scazute, dar si precipitatii pe arii ceva mai extinse, arata prognoza de specialitate, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea se va incalzi in intervalul 21 – 24 mai, urmand sa devina mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada, cu maxime ce se vor situa, in medie regionala, in jurul a 28 de grade si minime de 11 – 12 grade. Ulterior, valorile vor scadea usor spre maxime de 26 de grade si minime de 10 – 11 grade si apoi regimul termic va fi relativ stationar pana in jurul datei de 30 mai.

Stationaritatea in ceea ce priveste valorile nocturne va dura pana la sfarsitul perioadei de prognoza, in schimb valorile diurne vor marca o noua de scadere, spre o medie regionala in jurul a 24 de grade, in ultima zi. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata aproape pe intreg parcursul intervalului de prognoza, iar cantitati de apa mai insemnate se inregistra, cel mai probabil, in perioada 31 mai – 3 iunie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *