PROGNOZA METEO – Ce vești ne aduc meteorologii pentru luna noiembrie. Cat de frig va fi

Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămani. Veștile sunt bune și nu prea. Încălzirea vremii ne aduce ploi cel puțin săptămana viitoare, însă nici frigul nu ne va evita.

Săptămâna 31.10.2022 – 07.11.2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai
ales în zonele montane, precizează ANM.

Săptămâna 07.11.2022 – 14.11.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, în centru, sud și est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dT

    Adică ce valori va avea temperatura? Cu peste normal și sub normal nu ne spuneți nimic. Mai bine nu scrieți nimic.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole